Προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διαβάστε ποιοι προσλαμβάνονται στις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου

Προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών
Διαβάστε ποιοι προσλαμβάνονται στις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου


Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές στην Ήπειρο, τρεις (3) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 
 
Στην Ήπειρο προσλαμβάνονται (ανά περιφερειακή Ενότητα) οι:
ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ
ΓΚΙΟΡΣΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ
ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΟΥ ΝΙΝΑ, ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 16 έως την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 οπότε και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Επίσης, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές στην Ήπειρο μία (1) Νηπιαγωγός ΕΑΕ (ΠΕ60.50) και επτά (7) Δάσκαλοι ΠΕ70 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών στην παράλληλη στήριξη - συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων. Στην Ήπειρο προσλαμβάνονται (ανά περιφερειακή Ενότητα) οι:
ΚΟΥΣΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΝΩΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΡΟΣΙΝΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΙΤΣΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ, ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΕ70, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΑΪΓΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕ60.50, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 16 έως Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 οπότε και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Τέλος, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνεται ως προσωρινή αναπληρώτρια στην Ήπειρο μία (1) εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΕ60, Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Η προσλαμβανόμενη οφείλει να παρουσιαστεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 16 έως την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διαβάστε ποιοι προσλαμβάνονται στις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου  Προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διαβάστε ποιοι προσλαμβάνονται στις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.