Εσείς τι θα κάνετε το 4ημερο του Αγ. Πνεύματος;

Εσείς τι θα κάνετε το 4ημερο του Αγ. Πνεύματος;


Ταξιδέψτε στην Κων/πολη μόλις με 239€
4ήμερη Οδική εκδρομή στις 29 Μαϊου 2015


Έαν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα την Κων/πολη, το 4ήμερο του Αγ. Πνεύματος αποτελεί μια καλή ευκαιρία να το κάνετε, με χαμηλό κόστος!

Το γραφείο μας οργανώνει στις 29 Μαϊου μια Νέα Εκδρομή στην Κων/πολη, με αναχώρηση από Ηγουμενίτσα, και στάσεις για επιβίβαση σε Ιωάννινα και Γρεβενά.

Ακολουθεί αναλυτικό Πρόγραμμα:

1η μέρα 29/5
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
Συγκέντρωση το πρωί 06:00 στο Angelika Pallas και 06:50 στα Ιωάννινα. Άμεση αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα ελευθέρως. Άφιξη στη Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.

2η μέρα 30/5/2015
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ξενάγηση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Ναό της Πανάγιας των Βλαχερνών, το Άγιασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παλάτι των σουλτάνων το Ντολμαμαξέ Θα ακολουθήσει ο γύρος του Βοσπόρου με το πούλμαν η προαιρετικά με καραβάκι για κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Γεύμα σε παραλιακή ψαροταβέρνα του Βοσπόρου και ελεύθερο απόγευμα. Σας προτείνουμε για το βράδυ προαιρετικό γλέντι με φολκλορικά μπαλέτα, χορό της κοιλιάς και τραγούδι.

3η μέρα 31/5/2015
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρόγευμα και αρχίζουμε την ξενάγηση μας την Αγία Σοφία. Ένα μοναδικό αριστούργημα στην ιστορία της αρχιτεκτονικής. Με την ιδιορρυθμία και τα μωσαϊκά που στολίζουν τον εσωτερικό της χώρο έχει μια εξέχουσα θέση στην ιστορία. Ο Μέγας Κωνσταντίνος θεωρείται ο ιδρυτής της Άγιας Σοφίας. Στη συνέχεια θα δούμε το Μπλε Τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ, τον αρχαίο Ιππόδρομο, και τη Βασιλική στέρνα του Ιουστινιανού. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα επισκεφθούμε τα 4216 καταστήματα του "Καπαλι Τσαρσί", για συμφέρουσες αγορές χρυσαφικών και δερμάτινων ειδών.

4η μέρα 1/6/2015
ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Αναχώρηση το πρωί δια μέσω της Σηλυβρίας και Ραιδεστού για τα σύνορα. Διατυπώσεις και δια μέσω της Εγνατίας με ανάλογες στάσεις άφιξη αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα. Κρατήστε τις ποιο όμορφες αναμνήσεις απ αυτό το υπέροχο ταξίδι στο παρελθόν και στο παρόν με εικόνες χρώματα και γεύσεις από τόπους με ξεχωριστή εικόνα και ιστορία.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 239,00€
ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορα με υπερυψωμένο άνετο πούλμαν
3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4**** κεντρικό
Το πρωινό στο ξενοδοχείο με πλούσιο μπουφέ
Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
Ξεναγό στην Κων/πολη 
 
Για κρατήσεις καλέστε στο 26650 22158 & 26944
Υπεύθυνος τμήματος Τουρισμού: Πέτρος Σκρέκος

Θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας;

Συμμπληρώστε εδώ την Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος >>

Επισκεφθείτε την σελίδα της εκδρομής στο Website μας!
Εσείς τι θα κάνετε το 4ημερο του Αγ. Πνεύματος; Εσείς τι θα κάνετε το 4ημερο του Αγ. Πνεύματος; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.