ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Έχει τόσα να σου δώσει

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ 
Έχει τόσα να σου δώσει


Ένας νέος, φρέσκος άνεμος πνέει από φέτος στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσα .Με νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην περιοχή μας.

 
Με υπερσύγχρονες εξοπλισμένες αίθουσες η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την τεχνολογία στην τάξη συνδυάζοντας τη Μέθοδο LEARN® με τα θεαματικά μαθησιακά αποτελέσματα με καινοτόμες τεχνολογίες.

 
Το Global Education, το επόμενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης και η νέα σειρά βιβλίων αποκλειστικά για τα τους μικρούς σπουδαστές μας με τίτλο Alf's Adventures αποτελούν το απαύγασμα 26 χρόνων εμπειρίας και πρωτοπορίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών.

 
Κοντά μας τα παιδιά ξεκινούν από πολλή μικρή ηλικία την εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε συνθήκες Real life setting όπου αναπτύσσονται οι δεξιότητες και η γλώσσα διδάσκεται με τρόπο ευχάριστο και αποτελεσματικό.

 
Εξειδικευμένοι καθηγητές πτυχιούχοι φιλολογίας της αντίστοιχης γλώσσας που διδάσκουν αγκαλιάζουν τον σπουδαστή και τον οδηγούν με σίγουρα βήματα στην επιτυχία.

Σας περιμένουμε στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας για να απολαύσετε μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Έχει τόσα να σου δώσει ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ  Έχει τόσα να σου δώσει Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.