Συνελήφθη στα Γιάννενα 32χρονος που έκανε φάρσα για τοποθέτηση βόμβας, στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου!


 
 
Εκτός από το παράπτωμα που διέπραξε, θα πρέπει να τιμωρηθεί και για την… έλλειψη χιούμορ ένας νεαρός που έκανε κακόγουστη Πρωταπριλιάτικη φάρσα σε μια υπάλληλο των διοδίων στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, λέγοντας ότι έχει βάλει… βόμβα 
 
Στη Γέφυρα έφτασαν εξουδετερωτές του Τ.Ε.Ε.Μ. από την Πάτρα, άνδρες του Λιμενικού και της Ασφάλειας, αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο από την έρευνα που έκαναν.
 
Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί. 
 
Οι κάμερες ελέγχου της Γέφυρας είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο φαρσέρ και οι αστυνομικοί των τμημάτων Ναυπάκτου και Κατσικά τον συνέλαβαν το Σάββατο στην περιοχή των Ιωαννίνων! 
 
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.