ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




Συναδέλφισσες - Συναδελφοι
Στη συνεδρίαση της 07/09/2016 του ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας με θέμα τη ρύθμιση υπεραριθμιών – τοποθετήσεων Νηπιαγωγών διαφωνήσαμε και αποχωρήσαμε από τη διαδικασία. Και τούτο διότι η νέα συνεδρίαση έγινε κάτω από το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των νηπιαγωγείων που έχει ως αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων, τη δημιουργία πλεοναζόντων εκπαιδευτικών και στα νηπιαγωγεία.
Με βάση τις θέσεις του Συλλόγου και της ΔΟΕ επαναλαμβάνουμε γι’ άλλη μια φορά ότι κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει αλλά αντίθετα υπάρχει η αναγκαιότητα για μόνιμους μαζικούς διορισμούς τώρα.


Οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Ν. Θεσπρωτίας
Χριστοφίδης Δημήτριος 
Τσόδουλος Κυριάκος

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.