Σε εξέλιξη η καθίζηση στα Γιάννενα - Αυτοψία από το ΙΓΜΕ, δεν ανησυχούν οι επιστήμονες





Σε εξέλιξη είναι το φαινόμενο της καθίζησης που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα, δίπλα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Άρτας, στο ύψος του 10ου χιλιομέτρου.

Το έδαφος σε μία έκταση 80 τετραγωνικών περίπου βούλιαξε, συμπαρασύροντας δέντρα αλλά και μία μικρή αποθήκη που βρίσκονταν στο σημείο.

 
Σήμερα αναμένεται να γίνει αυτοψία από το ΙΓΜΕ, το οποίο πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για το φαινόμενο.

Τα ακριβή αίτια αναμένεται να προσδιοριστούν στη συνέχεια. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως συνδέουν το φαινόμενο με την σύσταση του εδάφους ενώ ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ δεν απέκλεισε η καθίζηση να συνδέεται και με τους σεισμούς των τελευταίων ημερών.






Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.