Παραμυθιά: Μάγεψε τα παιδιά το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο



Μια μοναδική ΔΩΡΕΑΝ εμπειρία έζησαν χθες τα παιδιά της Παραμυθιάς και όχι μόνο στην καινοτόμο ιδέα που είχε ο Δήμος Σουλίου να καλέσει το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου !!!

Από το πρωί στις 10 μέχρι το βράδυ στις 20:00 δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν δύο καταπληκτικά εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ με τίτλους:
"Από τη Γη στο Σύμπαν" και
"Ακτινογραφώντας το Σύμπαν" !!!

Οι μικρότεροι φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ταινία:
" Ο μαγεμένος Ύφαλος "

Πολλά μπράβο στο Δήμο Σουλίου και ιδιαίτερα στη Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση για την καινοτόμο ιδέα η οποία κατά την επίσκεψή της και αφού ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο για την μεγάλη προσέλευση των πολιτών ήταν πολύ χαρούμενη !!!

Εύχομαι και άλλοι Δήμοι να μιμηθούν την όμορφη ιδέα και τις Απόκριες, ή το Πάσχα, ή κάποια άλλη στιγμή να καλέσουν το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο!!!
Ακόμη οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων, ή και τα ίδια τα σχολεία μπορούν με μικρό χρηματικό αντίτιμο για κάθε μαθητή να τους προσφέρουν μια όμορφη χαρούμενη εκπαιδευτική μέρα !!!

Υπεύθυνοι στο Πλανητάριο είναι δύο ευγενικά αδέρφια ο Κωνσταντίνος και ο Christos Sakkas !!!
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι :
2651035333 , 6979116676 και 6972208032
meal : planetariumotg@gmail.com

Για περισσότερες Πληροφορίες στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση:
http://planetariumotg.gr
Στέργιος Παλπάνης 


 
Παραμυθιά: Μάγεψε τα παιδιά το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Παραμυθιά: Μάγεψε τα παιδιά το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.