Θεσπρωτία: Άγιο είχε οδηγός νταλίκας που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού στην Εγνατία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 


 
Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Ηγουμενίτσα, καθώς νωρίτερα, νταλίκα φορτωμένη με πέλετ,που κινούνταν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ξέφυγε από την πορεία της,με αποτέλεσμα να εκτραπεί,στην γέφυρα Κρυσταλοπηγής.
Ο 37χρονος Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας,στάθηκε τυχερός,καθώς το βαρύ όχημα σταμάτησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και δεν έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Παραμυθιάς.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη γέφυρα,απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο,από την γέφυρα στην οποία είχαν βρει τραγικό θάνατο δυο οδηγοί,όταν οι νταλίκες τους είχαν πέσει στο κενό.


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.