Ηγουμενίτσα: Είχε να πει πολλά στους Γάλλους...


 
Μία επίσκεψη διαφορετική από τις συνηθισμένες ήταν αυτή που δέχθηκε στο γραφείο του ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης.

Οι κύριοι της φωτογραφίας είναι Γάλλοι Αστυνομικοί- σύνδεσμοι και βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο αμοιβαίας ενημέρωσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Πύλη της χώρας ο Νομός Θεσπρωτίας και η Ηγουμενίτσα και ως τέτοια κατέχει κομβικό ρόλο στην ασφάλεια.

Αυτό άλλωστε το γνωρίζει καλά ο Ηλίας Ντόντης, από τους πολύ έμπειρους αξιωματικούς, και ως εκ τούτου το αστυνομικό βλέμμα είναι στραμμένο τόσο στο λιμάνι όσο και στα σύνορα με την Αλβανία.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι είχε να πει πολλά στους Γάλλους!


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.