Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος



Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος, ποσοστό υπερδιπλάσιο σε σχέση με τον εκτιμώμενο εθνικό μέσο όρο.Παράλληλα με την ποσοστιαία επίδοση επιμηκύνεται και η τουριστική περίοδος όπως ανάφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ηπείρου ο Στράτος Ιωάννου.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού είπε ότι οι πολυσχεδείς και πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες προβολής του τουριστικού προϊόντος αποδίδουν καρπούς και πλέον η Ήπειρος εγγράφεται ως σημαντικός προορισμός στους μεγάλους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.
Ο κ. Ιωάννου που πρόσφατα μετείχε σε αποστολή προώθησης του ηπειρωτικού τουριστικού προϊόντος στη Ρωσία τόνισε ότι η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και πιθανότατα θα αποτυπωθεί και στη φετινή επισκεψιμότητα.
Τέλος ανέφερε ότι μολονότι η εισφορά του τουριστικού εισοδήματος στο εισόδημα της ΑΕΠ της Ηπείρου δεν ξεπερνά το 2% ,εντούτοις οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι τεράστιοι και σύντομα θα αναπληρωθεί το έλλειμμα έναντι άλλων περιοχών.


 
Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.