Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος



Εικόνα ντροπής παρουσιάζει η παρόχθια ζώνη του Αχέροντα σε ορισμένα σημεία του μήκους της, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν και με το Πάσχα προ των πυλών, με απορρίμματα και κομμένα κλαδιά από τα άρρωστα πλατάνια άλλα και υπολείμματα αγροτικών εργασιών, να κείτονται λίγα μέτρα από τα μυθικά κατά τα άλλα νερά.

Το φαινόμενο αυτό είναι διαχρονικό και επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο για την μόλυνση του περιβάλλοντος όσο και για το τουριστικό προϊόν.

Τα απορρίμματα είναι προϊόν της παρουσίας Ρομά στην περιοχή, ενώ τα υπόλοιπα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, είναι από εργασίες φορέων άλλα και από ιδιώτες.

Στην απουσία οδηγών αποδίδει την μη επέμβαση της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Ντρίτσος και όπως ανέφερε στην paramythia-online.gr, το πρόβλημα θα λυθεί το αμέσως χρονικό διάστημα με την ένταξη στο δυναμικό του δήμου των νέων μονίμων υπαλλήλων.

Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να περάσει ένα απορριμματοφόρο και να μαζέψει τουλάχιστον τα οικιακά απορρίμματα καθώς έχουμε μπει στην Μεγάλη Εβδομάδα και η περιοχή παρουσιάζει αυξημένη επισκεψημότητα.


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.