Έμειναν στο καράβι, βγαίνοντας από το λιμάνι




Της… ταλαιπωρίας ήταν το ταξίδι για όσους αναχώρησαν από το λιμάνι της Κέρκυρας με προορισμό την Ηγουμενίτσα, με το πλοίο Νικόλαος που έφυγε στις έξι και τέταρτο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μόλις βγήκε από το λιμάνι το καράβι παρουσίασε πρόβλημα –πιθανότατα με την άγκυρα όπως αναφέρουν επιβάτες- με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Στο πλοίο επέβαιναν αρκετοί Γιαννιώτες αλλά και κάτοικοι της Ηγουμενίτσας.

Επί μιάμιση ώρα περίπου έμειναν πάνω στο καράβι, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Μετά από αρκετές προσπάθειες του πληρώματος το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα αναχωρήσουν από την Κέρκυρα με το επόμενο πλοίο, στις εννέα το βράδυ ωστόσο κάποιοι θα διανυκτερεύσουν στο νησί, καθώς δεν χωράνε όλα τα αυτοκίνητα.

Στο πλοίο απαγορεύτηκε ο απόπλους. 


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.