ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Β. ΝΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ




Η απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να στηρίξει την υποψηφιότητά του Γιάννη Γόγολου για το Δήμο Ηγουμενίτσας, που ελήφθη μετά από πολυήμερη διαβούλευση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων και του κλιμακίου που είχε την ευθύνη για το συντονισμό των ενεργειών μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων, είναι απολύτως σεβαστή. Η απόφαση – που δεν ελήφθη «ελαφρά τη καρδία» όπως έδειξε και η καθυστέρηση – έχει ως βασικό στόχο τη συγκρότηση ενός συνθετικού και ισχυρού ψηφοδελτίου, στο οποίο θέση έχουν όλοι όσοι επιθυμούν την αλλαγή σελίδας για το Δήμο Ηγουμενίτσας, στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2019.

Ο δημοκρατικός – προοδευτικός χώρος ενωμένος μπορεί να διεκδικήσει με προϋποθέσεις επικράτησης το Δήμο Ηγουμενίτσας, αρκεί στους επόμενους μήνες να διατυπωθεί ένα αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα βασισμένο στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας και να διεξαχθεί ένας οργανωμένος αγώνας στη βάση του γόνιμου διαλόγου, που θα πείσει και τους πλέον επιφυλακτικούς ότι υπάρχει η ικανότητα, η γνώση και η εμπειρία για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο και τους κατοίκους του. Ενώπιον αυτής της πρόκλησης και της ενωτικής πρόσκλησης του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνω τη συμμετοχή μου στον αγώνα, που θα οδηγήσει στη νίκη της παράταξης στο Δήμο Ηγουμενίτσας και θα θέσει τα θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες στις λοιπές εκλογικές αναμετρήσεις.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα ήταν επιζήμια τόσο για την ενότητα του χώρου, όσο και για το κύριο ζητούμενο που είναι η επικράτηση στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, αλλά και στις υπόλοιπες παράλληλες μάχες. Μπροστά σε αυτή την επιδίωξη η όποια θεμιτή προσωπική φιλοδοξία μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ο χώρος μας και ιδιαίτερα στην Ηγουμενίτσα έχει άσχημο παρελθόν κατακερματισμού δυνάμεων, που οδήγησαν σε αποτυχίες, ενώ όταν επικρατούσε ενότητα η επιτυχία ήταν πάντα εξασφαλισμένη. Η περίπτωση των δημοτικών εκλογών του 2014 δεν είναι μακρινή και πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή, αν επιθυμούμε μια διαφορετική πορεία για τον Δήμο.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι το προηγηθέν χρονικό διάστημα εξέφρασαν ανιδιοτελώς, θετική άποψη για τη διεκδίκηση της υποστήριξης του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητά μου και τους δηλώνω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας κοινής πορείας, που θα οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή για το καλό του τόπου και των κατοίκων του. Τους καλώ όλους να συμπορευθούν στην προσπάθεια για την αλλαγή στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Και επειδή όλοι μας οφείλουμε να πρεσβεύουμε κάτι νέο για την τοπική πολιτική σκηνή, ας θεωρηθεί ότι η κίνησή μου αυτή αποτελεί μια πρώτη αλλά σαφή ένδειξη της συμβολής μου στην προσπάθεια επικράτησης ορισμένων βασικών αρχών: της πρόταξης του γενικού από το ατομικό συμφέρον, της ομαδικής λειτουργίας και του έμπρακτου παραμερισμού παθογενειών του παρελθόντος, όπως αθέμιτες φιλοδοξίες και προσωπικοί εγωισμοί, που ελάχιστα ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία, η οποία στέκεται αμέτοχη και αμήχανη ενώπιον τέτοιων συζητήσεων. Οι κάτοικοι του Δήμου, περιμένουν συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, τις οποίες ο συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μπορεί και πρέπει να διατυπώσει.

Καλή επιτυχία στον αγώνα μας, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους.



ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Β. ΝΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Β. ΝΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.