Ταλαιπωρία για 57 επιβάτες που ταξίδευαν για Ηγουμενίτσα



Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ ''ΙΩΝΑΣ'' Ν.Π. 12458, για μηχανική βλάβη του πλοίου κατά τη διαδικασία απόπλου του για λιμένα Ηγουμενίτσας.

Στο πλοίο μετέβη το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπίστωσε ηλεκτρολογικό πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ οι πενήντα επτά επιβάτες του, τα οχήματα και τα φορτηγά (10 και 4 αντίστοιχα), εξυπηρετήθηκαν από έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προς την Ηγουμενίτσα.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.