Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Αλέξανδρος Λώλης

Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Αλέξανδρος Λώλης



Τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσει ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρος Λώλης ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με Τσεχία και Σκωτία.
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αναχώρησε για την Αθήνα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 17 Νοεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής που έχουν επιλεγεί από το ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Γκούμα και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά συμμετοχή στα δύο παιχνίδια με Τσεχία (13/11) και Σκωτία (17/11) που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του Δ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
Ο Αλέξανδρος Λώλης είναι 18 χρόνων, από την Ηγουμενίτσα κι αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Αριστεροπόδαρος, εξτρέμ, που "συστήθηκε" στο ευρύ ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό την τρέχουσα σεζόν, μέσα από την καλοκουρδισμένη ομάδα του κόουτς Γιαννίκη.  
Ο Λώλης παρέδωσε τα πρώτα του διαπιστευτήρια όταν μπήκε αλλαγή και για περίπου 35', στο 2-2 με τον Άρη στο "Βικελίδης". 
Εκεί όμως, που πραγματικά εντυπωσίασε και έκανε πολλούς (σκάουτς και ομάδες) να... κολλήσουν μαζί του (κάποιοι τον "ερωτεύτηκαν" κιόλας) ήταν στο "διπλό" του ΠΑΣ στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.   
Έτσι κέρδισε και τη θέση του βασικού αριστερού εξτρέμ στο επόμενο ματς, στα Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά... ατύχησε αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 61' (είπαμε, του 2002 είναι γεννημένος, τον Αύγουστο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, η απειρία είναι δεδομένη και δικαιολογίσιμη). 
Έφταναν, λοιπόν, μόλις 5 συμμετοχές στη Σούπερλιγκα και λιγότερα από συνολικά δύο συμπληρωμένα 90λεπτα, για να προκαλέσει... ντόρο και να σηκώσει... σκόνη ο Αλέξανδρoς Λώλης. 
Η κλήση του στην Ελπίδων (αν και μικρότερος ηλικιακά, γεννημένος το 2002) δεν αποτελεί απλά το... κερασάκι.
Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Αλέξανδρος Λώλης Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Αλέξανδρος Λώλης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.