Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δικηγόρων την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δικηγόρων την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα



Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων του Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, σε εκτέλεση της από 12.3.2021 απόφασης της Ολομέλειας για την οργάνωση δράσης «Ημέρες πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων», κάλεσε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας να λάβουν απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15.4.2021 και ώρα 12:00 , στο χώρο κάθε Πρωτοδικείου της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης- Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη» για την διεκδίκηση των αιτημάτων που έχει θέσει με τις αποφάσεις της η Ολομέλεια, θεσμικών και οικονομικών.

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15.4.2021 και ώρα 12:00, στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας.

Η διαμαρτυρία θα διοργανωθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΜΠΕΖΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΖΟΒΑΡΑΣ

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.