Πρόστιμο 1.000 σε κατάστημα που έπαιζε μουσική

Πρόστιμο 1.000 σε κατάστημα που έπαιζε μουσική



Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (21-05-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (12) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
(11) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 3 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 6 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(1) παράβαση για παραβίαση κανόνων στο πλαίσιο λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους (1.000) ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μεζεδοπωλείο) για χρήση μουσικής στο χώρο του καταστήματος. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.