Φωτιά στο πλοίο: Πληροφορίες για 10 αγνοούμενους

Φωτιά στο πλοίο: Πληροφορίες για 10 αγνοούμενους 


Στην Κέρκυρα όπου θα καταπλεύσουν θα γίνει η καταμέτρηση των επιβαινόντων του φλεγόμενου πλοίου, την ώρα που υπάρχουν φόβοι για αγνοούμενους.
Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για αγνοούμενους ενδεχομένως 10 με 11 επιβάτες. Ο φόβος προέρχεται από το γεγονός ότι υπήρχαν επιβάτες που κοιμούνταν στον γκαράζ και δεν είναι γνωστό κατά πόσο πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το πλοίο.
Ανώτατες πηγές με γνώση της επιχείρησης διάσωσης των επιβαινόντων του εν λόγω πλοίου ανέφερε ότι υπάρχει πληροφορίες για πιθανούς αγνοούμενους η οποία ωστόσο δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν δεν γίνει η επίσημη καταμέτρηση επιβατών και πληρώματος. Επισήμανε όμως ότι αυτό θα γίνει μόλις το σκάφος που τους έχει περισυλλέξει φθάσει στο λιμάνι της Κέρκυρας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σε μία με δύο ώρες.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.