24 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Πρωτέα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

24 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Πρωτέα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16


Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στα Ιωάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ , συμμετείχε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος με 45 συνολικά αθλητές και αθλήτριες .
24 συνολικά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας και 7 αθλητές έπιασαν τα όρια για Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 16 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Πάτρα. Η συνολική βαθμολογία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν 152 βαθμοί με πολλές καλές επιδόσεις απ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες . Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες ,στους προπονητές !!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.