Το Καραβοστάσι, στη λίστα του Guardian με τις 40 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη

Το Καραβοστάσι, στη λίστα του Guardian με τις 40 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη


Μία λίστα με τις 40 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη συνέθεσαν οι δημοσιογράφοι της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ψηφίζοντας τις αγαπημένες τους.

Έτσι, επτά παραλίες από τη χώρα μας βρέθηκαν στη λίστα η οποία τις καταγράφει ανά χώρα.Ανάμεσα τους και η παραλία Καραβοστάσι στην Πλερδικα Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά η Βρετανική εφημερίδα αναφέρει:
«Καραβοστάσι σημαίνει “το μέρος όπου σταματά το πλοίο” και είναι το κατάλληλο όνομα για αυτόν τον απομονωμένο, πεταλόσχημο όρμο ανάμεσα σε δύο πευκόφυτα ακρωτήρια κοντά στην Πέρδικα, ένα μικρό χωριό με μια χούφτα παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν νόστιμη τοπική κουζίνα. Με απαλή άμμο και ρηχά νερά, αυτή η απομακρυσμένη παραλία είναι ιδανική για παιδιά, ενώ οι γονείς μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο paddleboarding και στο windsurfing».

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.