Το τραγούδι του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την παραμονή του Θεσπρωτού στη Super League 2 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Το τραγούδι του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την παραμονή του Θεσπρωτού στη Super League 2 (+ΒΙΝΤΕΟ)



Με ένα τραγούδι το οποίο ερμήνευσε α καπέλα και στον αέρα της ΕΡΤ πανηγύρισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα την παραμονή του Θεσπρωτού στη Super League 2.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα που προπονεί, κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτήν. Έτσι, το έριξε στο τραγούδι.

«Αυτό το τραγούδι είναι φοβερό. Η Βιολέτα Πάρα είναι μια Χιλιανή και λέει: "Ευχαριστώ τη ζωή που μου έδωσε τόσα και μπορώ να διακρίνω το μαύρο και το άσπρο και μέσα στο πλήθος, μπορώ να διακρίνω τη γυναίκα που αγαπώ"», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλαβε την ομάδα της Ηγουμενίτσας το 2019. Έκτοτε, με τον Αργεντινό στο «τιμόνι» του, ο Θεσπρωτός σημειώνει αρκετά καλές πορείες για τα δεδομένα του. Με το 0-0 στην Ευκαρπία κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, την τελευταία αγωνιστική της Super League 2, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Αυτό έφερε ένα αίσθημα ευφορίας στον 67χρονο τεχνικό, ο οποίος τραγούδησε στην κάμερα της ΕΡΤ, πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του.


Το τραγούδι του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την παραμονή του Θεσπρωτού στη Super League 2 (+ΒΙΝΤΕΟ) Το τραγούδι του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την παραμονή του Θεσπρωτού στη Super League 2 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.