Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής

Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Βραβεία Δημήτρης Μητρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης "Ο Σύλλογος φίλων της Μουσικής".

Δύο από τους σπουδαστές προετοιμάστηκαν και εκπροσώπησαν το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας στην τάξη του πιάνου με την καθηγήτρια και Διευθύντρια του Ωδείου Νικόλ-Μπεριάνα Μυσκέτα.

Μία από τις μαθήτριες Ντρίτσου Βαρβάρα έλαβε το Γ ‘ Βραβείο –Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία του πιάνου και η Λέκκα Αντωνία μάγεψε το κοινό και την επιτροπή από την σκηνική της παρουσία και ερμηνεία της, επίσης στο πιάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο νομός Θεσπρωτίας διακρίθηκε από τις συμμετοχές που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ δεδομένου ότι οι υποψήφιοι και οι εκπρόσωποι τους ήταν από την Αθήνα.

Στο νομό μας δεν είχε λάβει κανείς μέχρι στιγμής μέρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κάτι το οποίο διαφημίζει την πόλη μας και την ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά, σε πολιτιστικό επίπεδο.

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τις χορωδίες να εντυπωσιάζουν με την άρτια φωνητική τους τοποθέτηση, τη σκηνική παρουσία και βεβαίως στις ερμηνευτικές τους δυνατότητες.
Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.