ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "Άμεση άρση των τιμωρητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συναδέλφους"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "Άμεση άρση των τιμωρητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συναδέλφους"


Η έναρξη της σχολικής χρονιάς μας βρήκε με τη μάσκα ως προαιρετική ενώ το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να λειτουργεί τιμωρητικά προς τους ανεμβολίαστους συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς τους υποχρεώνει να κάνουν rapid ή PCR τεστ 48 ώρες πριν πάνε στο σχολείο και το οποίο πληρώνουν οι ίδιοι.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας αδυνατεί να ερμηνεύσει την απόφαση του ΥΠΑΙΘ για την υποχρεωτικότητα του διαγνωστικού ελέγχου των ανεμβολίαστων σαν προσπάθεια επιβολής της συμμόρφωσης και εξουδετέρωσης κάθε μορφής αντίδρασης όταν παντού κινούνται ελεύθερα !!
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ αφού λάβει υπόψη ότι οι τιμωρητικές ρυθμίσεις στον εκπαιδευτικό χώρο, η χρήση του εμβολιασμού σαν μέσου για την αντιμετώπιση της πανδημίας φαίνεται να μετατρέπεται σε μέτρο για τιμωρητικές αποφάσεις, κοινωνικό διαχωρισμό και όξυνση διχαστικών πρακτικών, να προβεί στην άμεση απαλλαγή των συναδέλφων μας, να τερματιστεί αυτή η κατάφορη οικονομική και κοινωνική αδικία που υφίστανται.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "Άμεση άρση των τιμωρητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συναδέλφους" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "Άμεση άρση των τιμωρητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συναδέλφους" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.