Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Αποδήμων Κοκκινιάς

Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Αποδήμων Κοκκινιάς


Αγαπητοί συγχωριανοί,
Σας ευχαριστώ πολύ για την ομόφωνη εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Αποδήμων Κοκκινιάς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συγχωριανούς μου που εξελέγησαν.
Είναι σημαντικό το έργο που αναλαμβάνω διαδεχόμενος κορυφαίους προέδρους της Αδελφότητας μας.
Υπόσχομαι να κάνω ό,τι είναι εφικτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που έχετε από εμένα και στα καθήκοντα που μου αναθέσατε. Όμως, για να σταθεί όρθια η Αδελφότητα, δεν αρκεί μόνο η σωστή διαχείριση και ένας καλός προγραμματισμός αλλά και η βοήθεια την οποία προσδοκούμε από τους απόδημους που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και από τους Απόδημους του εξωτερικού.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε σας ζητούμε να πλαισιώσετε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. με την μαζική συμμετοχή σας μέσα από τις εκδηλώσεις έτσι ώστε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των συγχωριανών και φίλων μας.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. ευχαριστεί τους συγχωριανούς που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και υπενθυμίζει ότι η παρουσία όλων και ιδιαίτερα των νέων στα κοινά της Αδελφότητας είναι αναγκαία για τη συνέχεια της.
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας ως εξής:
Πρόεδρος: Τζιοβάρας Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Ρίζου Αναστασία (Τασία)
Γ. Γραμματέας: Εξάρχου-ΔάλλαΑρέτη
Ταμίας: Οικονόμου-Λιάρου Ευτυχία
Έφορος δημοσίων σχέσεων: Θεολογία (Γίτσα) Μπάκα
Έφορος τύπου: Τζιοβάρας Αθανάσιος – Ρίζος Χρήστος
Ειδικός Γραμματέας: Σπύρου Λάμπρος (Άκης)

Με εκτίμηση
Θανάσης Τζιοβάρας
Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Αποδήμων Κοκκινιάς Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Αποδήμων Κοκκινιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.