ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας, προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια. Η ενημέρωση έγινε από την Αστυνόμο Β’ κυρία Παναγιωτοπούλου Άννα, την Υπαστυνόμο Β κυρία Θεοχάρη Ζωή΄ και τον Αρχιφύλακα κύριο Καρτέρη Πέτρο του τμήματος τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, όπως η αναγκαιότητα χρήσης ζώνης και κράνους και η επικινδυνότητα της οδήγησης μετά από κατανάλωση αλκοόλ ή χρήσης κινητού τηλεφώνου από τους οδηγούς.

Επίσης συμμετείχαν σε διαδραστικό παιχνίδι οδικής κυκλοφορίας

Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Ηγουμενίτσας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. η οποία μέσω των εκπροσώπων της μας παρουσίασε με αμεσότητα και κατανοητό τρόπο ένα τόσο σημαντικό και σύνθετο θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας, αυτό της οδικής ασφάλειας».

Για το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας
Ο Δ/ντης Κύλλας Γεώργιος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.