Ηγουμενίτσα: Διέρρηξε εκκλησία και αφαίρεσε χρήματα από το παγκάρι του Ναού

Ηγουμενίτσα: Διέρρηξε εκκλησία και αφαίρεσε χρήματα από το παγκάρι του Ναού


Ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση και συνελήφθη ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας κλοπή που έγινε χθες (17-03-2025) τη νύχτα στην Ηγουμενίτσα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, αφού διέρρηξε την κεντρική πόρτα ιερού ναού, παραβίασε ξύλινο παγκάρι, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.