Τροχαίο ατύχημα με πολυτελές όχημα στην είσοδο της Ηγουμενίτσας

Τροχαίο ατύχημα με πολυτελές όχημα στην είσοδο της Ηγουμενίτσας


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον κυκλικό κόμβο της Νέας Σελεύκειας, στην είσοδο της Ηγουμενίτσας, όταν ο οδηγός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου (Chevrolet Corvette) έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο και στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Η κυκλοφορία στο σημείο ρυθμίστηκε άμεσα από την Τροχαία, ενώ για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.