Εκτροπή οχήματος με τραυματισμό στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, στο ύψος του Μαργαριτίου, όταν Ι.Χ. επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και κατέληξε αναποδογυρισμένο εκτός οδοστρώματος, μέσα σε παρακείμενη δενδρώδη έκταση.
Από την εκτροπή τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία διεξήχθη χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε λίγη ώρα αργότερα.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.


.gif)
.gif)

.gif)


