Κάδος απορριμμάτων έκανε “ταξίδι” Ηγουμενίτσα – Πρέβεζα
«Από Ηγουμενίτσα με αγάπη… ένας κάδος φτάνει στα νερά μας!
Κάδος Ταξιδιώτης. Μην "τσιμπάτε" εύκολα σε ό,τι ακούτε χωρίς να το διασταυρώνετε. Οι φίλοι μου Βαγγέλης και Νίκος ερασιτέχνες ψαράδες βρήκανε στην είσοδο του Αμβρακικού και στην πρώτη σημαδούρα του διαύλου έναν κάδο απορριμμάτων που –όπως αποδείχθηκε– ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Κάποιοι ασυνείδητοι τον πέταξαν στη θάλασσα και παρασύρθηκε μέχρι εδώ, με κίνδυνο να προκαλέσει ακόμη και σοβαρό ατύχημα σε κάποιο μικρό σκάφος.
Το περιστατικό, πέρα από το χιούμορ του, κρύβει και ένα μήνυμα: ότι τα φαινόμενα συχνά απατούν και ότι πρέπει πάντα να ελέγχουμε τις πληροφορίες πριν τις υιοθετήσουμε, σε μια εποχή γεμάτη τοξικότητα και fake news!
Τέλος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος καλεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας να φροντίσει για τον "επαναπατρισμό" του κάδου· διαφορετικά, θα του βρούμε μια φιλόξενη γωνιά στο Δήμο μας και στο όμορφο αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα, αναφέρει.

.gif)
.gif)

.gif)


