Ηγουμενίτσα: Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας στον κυκλικό κόμβο Νέας Σελεύκειας

Ηγουμενίτσα: Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας στον κυκλικό κόμβο Νέας Σελεύκειας


Ακινητοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας στον κυκλικό κόμβο της Νέας Σελεύκειας, στην είσοδο της Ηγουμενίτσας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να σταματήσει εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Τροχαίας Ηγουμενίτσας, οι οποίοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία, καθώς η διέλευση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία, ειδικά λόγω της αυξημένης κίνησης και της βροχής που επικρατεί στην περιοχή.

Γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης του λεωφορείου, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.