ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ

http://thumbs.dreamstime.com/t/%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%B9-%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF-%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%AD-%CF%81%CE%B1-45696381.jpg

Τελευταία, σε κάποιες εκδηλώσεις, σοβαρές και απαραίτητες για τον τόπο και την κοινωνία, επιτρέπουν σε κάποιους τύπους, να προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις, ή να αφηγούνται οικογενειακές «μνήμες» μπουρδολογίας, που έχουν ανησυχήσει τους συμπολίτες μας.

Δεν ανησυχούν βέβαια, αν και εκνευρίζονται με τον «δημόσιο λόγο» αυτών των γραφικών, γιατί στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης, προκαλούν τον γέλωτα, όταν στις εκδηλώσεις αυτές επικρατεί κλίμα προβληματισμού, γόνιμου διαλόγου και υπεύθυνων προτάσεων.
 
Ανησυχούν γιατί, κάποιες φράσεις αυτών των τύπων, οι οποίοι δεν αξίζουν ούτε τον τίτλο του ηλιθίου ή του έχοντος διαταραγμένας τας φρένας, γίνονται τροφή ορισμένων γνωστών και επικίνδυνων εχθρών της χώρας και του έθνους, οι οποίοι καραδοκούν να τις εκμεταλλευτούν, μέσω των επικοινωνιακών τους επιθέσεων.
 
Βέβαια δεν δικαιούται κανείς να απαιτεί τη λογοκρισία κανενός.
 
Όταν όμως, τύποι γραφικοί, ξεφεύγουν, οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων οφείλουν να τους επαναφέρουν στην τάξη, πριν να είναι αργά πια.
 
Ο τόπος έχει χορτάσει από τέτοιους γραφικούς.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.