ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 


Σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου 2015, γίνεται γνωστό ότι θα ασκήσουν το εν λόγω δικαίωμα , σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εκλογική νομοθεσία , όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών , αλλά και όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31 η Οκτωβρίου 2014. 
Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή θα ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους . 

∆εν καταχωρούνται εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους με βάση τις αιτήσεις ετεροδημοτών που υποβλήθηκαν μετά την 31 η Οκτωβρίου 2014. 
Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή , στις βουλευτικές εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου 2015 θα ψηφίσουν στον τόπο εγγραφής τους . 

Για τους Έλληνες εκλογείς κατοίκους εξωτερικού , αλλά και για όσους την ημέρα της ψηφοφορίας θα είναι εκτός Ελλάδος , σε οποιαδήποτε χώρα , δεν προβλέπεται τρόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από το σημείο που θα βρίσκονται .

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.