Ηγουμενίτσα: Περιμένει 4 μήνες να αποζημιωθεί από τον Δήμο

Ηγουμενίτσα: Περιμένει 4 μήνες να αποζημιωθεί από τον Δήμο
 


Ήταν 19 Νοεμβρίου 2014 (Δείτε ΕΔΩ) όταν στην έξοδο της Ηγουμενίτσας προς το Μαυρούδι, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων του κ. Μπότσαρη, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και του δυνατού αέρα, γέρικο δέντρο έπεσε πάνω στο δρόμο τη στιγμή που τον διέσχιζε ΙΧ, με αποτέλεσμα το δέντρο να το καταπλακώσει.

Ο οδηγός του ΙΧ στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το ΙΧ του υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.


Από τότε πέρασαν 4 μήνες και ξεκίνησε η δαιδαλώδες διαδρομή του οδηγού, στην ελληνική γραφειοκρατία , ώστε να καταφέρει να αποζημιωθεί για τις ζημιές στο όχημά του.

Και ενώ περίμενε ο Δήμος Ηγουμενίτσας να δείξει κατανόηση στην αντικειμενική του δυσκολία, να καλύψει ο ίδιος τις ζημιές αφού είναι άνεργος, έλαβε σαν απάντηση πως πρέπει να διεκδικήσει το δίκιο του δικαστικά.



Πράγμα που σημαίνει πρόσθετα έξοδα για δικηγόρο, στην άδεια τσέπη του άνεργου συμπολίτη μας. 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να δείχνει περισσότερη κατανόηση στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν .

Σίγουρα δεν του αρμόζει να ταλαιπωρεί έναν συνδημότη μας, για να καταφέρει να βρει λύση, σε ένα πρόβλημα, που ο ίδιος ο Δήμος του προκάλεσε.
Ηγουμενίτσα: Περιμένει 4 μήνες να αποζημιωθεί από τον Δήμο Ηγουμενίτσα: Περιμένει 4 μήνες να αποζημιωθεί από τον Δήμο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.