Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά για την έδρα στην ΠΕΔ

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά για την έδρα στην ΠΕΔ

 
 
Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Κίνηση Ηπείρου» κι αφορούσε στις εκλογές της ΠΕΔ Ηπείρου και την κατανομή μιας έδρας που είχε αποτελέσει το μήλον της έριδος....

Σημειώνεται ότι η Εφορευτική Επιτροπή δεν είχε προχωρήσει στην κατανομή της έδρας αυτής, η οποία έδινε την απόλυτη πλειοψηφία στην παράταξη του Γιάννη Λώλου, λόγω αδυναμίας στην ερμηνεία των σχετικών διατάξεων.

Η Εφορευτική Επιτροπή είχε ζητήσει τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της ΚΕΔΕ, η οποία στην συνέχει αμφισβητήθηκε.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και με την πλειοψηφούσα παράταξη να έχει προχωρήσει στη συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης –εκπροσωπούμενη ουσιαστικά από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα- προχώρησε στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Η αίτηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σήμερα απορρίφθηκε από το δικαστήριο, γεγονός που λύνει ουσιαστικά την εκκρεμότητα και παρέχει το δικαίωμα στην πρώτη παράταξη να λειτουργήσει με απόλυτη πλειοψηφία.
 
Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά για την έδρα στην ΠΕΔ  Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά για την έδρα στην ΠΕΔ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.