ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ: Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ: Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, όταν λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα, έχουν υψηλό κόστος λειτουργίας και όταν λειτουργούν με στερεά καύσιμα, απαιτούν μεγάλη φροντίδα δηλ. τροφοδοσία, συχνό καθάρισμα, χώρους αποθήκευσης κ.α. επιβαρύνοντας επιπλέον το περιβάλλον.

Κανείς βέβαια δεν επιθυμεί να σπαταλά τα χρήματα του και το χρόνο του σε ασύμφορες επιλογές όταν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.

 
Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον αποδοτική λύση καθώς τα 4/5 της θερμότητας που χρησιμοποιεί είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο περιβάλλον.

Οι αντλίες θερμότητας κάνουν αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα τους, αντλούν θερμότητα από το περιβάλλον και την αποδίδουν στο χώρο μας. Για το λόγο αυτό η αεροθερμικη ενέργεια που χρησιμοποιούν οι αντλίες θερμότητας θεωρείται Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας.

H DAIKIN διαθέτει πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στις αντλίες θερμότητας και εξοπλίζει με αυτές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε Ελλάδα και Ευρώπη, από Κρήτη έως τις βόρειες χώρες της Σκανδιναβίας.

 
Το σύστημα DAIKIN altherma υψηλών θερμοκρασιών συνεργάζεται και με κλασικά σώματα αφού έχει τη δυνατότητα παραγωγής νερού 80ο C, χωρίς τη χρήση αντιστάσεων, επιτρέποντας την αντικατάσταση του παλαιού μας συστήματος χωρίς επεμβάσεις εσωτερικά εξοικονομώντας ενέργεια έως και 60% .

Δεν απαιτείται χώρος λεβητοστασίου, είναι ιδανική λύση για μονοκατοικίες αλλά και αυτόνομη θέρμανση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

 
Το σύστημα DAIKIN altherma χαμηλών θερμοκρασιών συνεργάζεται με ενδοδαπεδια θέρμανση εξοικονομώντας ενέργεια έως και 80%.

Η εταιρία Γεωργολαμπρος - Ντοκος Α.Ε.Τ.Ε. με εμπειρία 30 χρόνια στη θέρμανση πρωτοστατεί και στις αντλίες θερμότητας, επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη από μηχανικό μας ώστε να βρούμε την καλύτερη και πλέον αποδοτική λύση για την κατοικίας σας.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ DAIKIN στη ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
ΓΕΩΡΓΟΛΑΜΠΡΟΣ -ΝΤΟΚΟΣ ΑΕΤΕ
3ο χιλ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννινων
Τηλ. 26650 24924-24845
WWW.THERMOTEHNIKI.COM
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ: Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ: Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.