Σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας

Σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας


Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. Δημόσιου Ν Θεσπρωτίας σε καλούν σε ανυποχώρητο αγώνα για να προστατεύσουμε τη ζωή μας από τα μνημόνια διαρκείας και τους εφαρμοστικούς νόμους, να αντισταθούμε και να οργανώσουμε την απάντηση μας απέναντι στο νέο βάρβαρο γύρο επίθεσης που ακολουθεί, στην ανέχεια και την εξαθλίωση που μας περικυκλώνει για να σωθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου. Μαζί με τα σωματεία και τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, να μην συνθηκολογήσουμε στο γκρέμισμα σε ότι έχει απομείνει. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Εμείς έχουμε τη δύναμη!

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο σε πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 20 Οκτώβριου στις 7:30 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.
Σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.