Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 48χρονος με 100 γρ. κάνναβη

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 48χρονος με 100 γρ. κάνναβη


Συνελήφθη, χθες (08-11-2015) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 48χρονος οδηγός, ο οποίος λίγο πριν είχε πετάξει από το παράθυρο στο έδαφος, μία νάιλον σακούλα που περιείχε κάνναβη, βάρους (99,76) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά και το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 48χρονος με 100 γρ. κάνναβη Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 48χρονος με 100 γρ. κάνναβη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.