Η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Εκ μέρους του ΔΣ της Αδελφότητας των απανταχού Πολυδροσιτών, εκφράζω τις ευχαριστίες μας προς όλους όσους έδωσαν εχτές, 8 Νοεμβρίου 2015, το παρών στην Αρτοκλασία που κάναμε προς τιμήν του Αη - Δημήτρη του χωριού μας, του Πολυδρόσου Θεσπρωτίας, και της επετείου των 80 ετών από την ίδρυση της Αδελφότητας.

Η Αρτοκλασία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Λουκά Πατησίων.

Ακολούθησε συνεστίαση στην παρακείμενη ταβέρνα του συγχωριανού μας κ. Κώστα Μαρτίνη, ο οποίος και μας σκλάβωσε με την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τα κεράσματα!

Τους άρτους προσέφερε για μια ακόμη χρονιά ο Πολυδροσίτης αρτοποιός κ. Σταύρος Σταμάτης και παρόμοια τον οίνο και το έλαιο η συγχωριανή μας κ. Χρυσάνθη Σβανά. Να είναι γεροί και δυνατοί και να συνεχίζουν την ωραία παράδοση που έχουν καθιερώσει!

Ευχές για τη μέρα αυτή λάβαμε από τη Δήμαρχο Σουλίου, κ. Σταυρούλα Μπραΐμη - Μπότση καθώς και από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Πολυδροσιτών. Επίσης την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κωνσταντίνος Κονής, εκπρόσωπος του προέδρου της Πανηπειρωτικής, κ. Γιώργου Δόση. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

 
Προσφέρθηκαν, ως είθισται στις Αρτοκλασίες της Αδελφότητας, τσίπουρο, λουκούμια, τσιαπέλες (ξηρά σύκα) και κατ' εξαίρεση χουρμάδες (για να θυμίσουν στους παλαιότερους τους χουρμάδες που τους έφερναν τα χρόνια τα παλιά οι ξενιτεμένοι στην Αίγυπτο).

Η προσέλευση φέτος ήταν πολύ μεγαλύτερη από πέρυσι. Μετρήσαμε τουλάχιστον πενήντα συγχωριανούς και φίλους. Και θα ήταν περισσότεροι αν δεν συνέπιπτε η εκδήλωση με το Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και τη γιορτή των Ταξιαρχών.

Ο καιρός πάντως ήταν θαυμάσιος και αντί για το εσωτερικό της ταβέρνας, προτιμήσαμε να καθίσουμε στον υπέροχο κήπο του Μαρτίνη.

Τα εδέσματα όπως πάντα εξαιρετικά! Και άφθονο το κρασάκι που έρευσε. Έτσι κάποια στιγμή το κέφι αποκορυφώθηκε και ξεκίνησε και το τραγούδι!

Να είμαστε καλά και ανταμώνουμε πάντα σε χαρές!

Εκ μέρους του ΔΣ της Αδελφότητας 
των απανταχού Πολυδροσιτών
H πρόεδρος
Μαρία Λαμπρίδου
Η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.