Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς στην Δήμαρχο Σουλίου κα Μπραΐμη

Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς στην Δήμαρχο Σουλίου κα Μπραΐμη
 
 http://www.paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/siriza_thesprotias.jpg
 
Η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραίμη στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση, στην "φιλόξενη" εκπομπή του κ. Μάστορα αναφέρθηκε με απαξιώτικο τρόπο για τον νεαρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και εξέφρασε ερωτηματικά και απορία για σχετική ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης, σε σχέση με το αποχετευτικό και το βιομηχανικό πάρκο.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην κ. Δήμαρχο πρώτον, ότι είχαν προηγηθεί απανωτά δελτία τύπου και τηλεοπτική της εμφάνιση για το θριαμβευτικό τριήμερο στην Αθήνα όπου κατόπιν ενεργειών της λύθηκαν ως δια μαγείας και τα τρία θέματα που ταλάνιζαν την περιοχή. Έτσι ακριβώς έπρεπε να πιστέψουμε, ότι στην γραφειοκρατική Αθήνα σε τρεις μέρες -εκ των οποίων οι δυο εργάσιμες- χωρίς πολιτική θέληση της κυβέρνησης, χωρίς την συνδρομή του Μ. Κάτση βουλευτή του ΣΙΡΙΖΑ, μόνο κατόπιν ενεργειών της κ. Μπραίμη ξαφνικά λύθηκε και το πρόβλημα της παραλαβής του Β.Π, και η προέγκριση χρηματοδότησης του αποχετευτικού.

Δεύτερο, Αφού όπως ανέφερε, έμαθε και τις άρεσε η έκφραση για το ποιος τον κάνει τούτον δω τον γάμο, την διαβεβαιώνουμε πως σε αυτή την μικρή γωνιά της χώρας, κανένας δεν έχει αμφιβολίες ως προς αυτό. Ο κόσμος και οι καλοί καλεσμένοι. Όλοι το γνωρίζουν.

Υ.Γ Μας λυπεί το γεγονός ότι η κ. Δήμαρχος παρά την χρόνια ενασχόληση της με τα κοινά και την ηλικιακή διαφορά από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η έλλειψη μεγαλοπρέπειας εκ μέρους της καθώς και οι πρακτικές που ακολουθεί, δείχνουν ότι συνεχίζει να κάνει το αγροτικό της και έχει δρόμο ακόμη μέχρι την ειδικότητα.
Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς στην Δήμαρχο Σουλίου κα Μπραΐμη Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς στην Δήμαρχο Σουλίου κα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.