ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Αντιπροσωπεία του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και της Ομόνοιας συνάντησαν στη Βουλή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι εκλέγονται στην Ήπειρο.

Οι κ.κ. Κ. Τασούλας, Β. Γιόγιακας, Γ. Στύλιος και Στ. Γιαννάκης συζήτησαν με τα μέλη της αντιπροσωπείας τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα και ιδιαίτερα για την αυξανόμενη ένταση των προβλημάτων που βιώνει η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας καθώς και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στη γείτονα χώρα.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.