Ηγουμενίτσα: Δεμένα τα πλοία την Πέμπτη



Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 08-12-2017 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ με την πραγματοποίηση απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, με έναρξη την 00:01 και λήξη την 24:00, της ίδιας ημέρας. 
Επίσης, σύμφωνα με το από 10-12-2017 Δελτίο Τύπου, το ΔΣ του Σωματείου Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην προαναφερόμενη απεργία της Π.Ν.Ο. με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης - Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών). 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί την ανωτέρω ημερομηνία προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας (2665099400).


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.