Σχόλιο του πρώην υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών κ. Γεώργιου Δάλλα για το ταμειακό έλλειμμα στον Δήμο



Κύριε Διευθυντά

Παρακαλώ να αποδεχθείτε και να ανεβάσετε το παρακάτω σχόλιο για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Στην δημοσιευόμενη φωτογραφία που σας παρέδωσε ο ......................., προφανώς όχι για να την δώσετε για σχολιασμό στον συμπατριώτη Πέτρο Μίντζα, όπως μου ισχυρίστηκε, συμπεριλαμβάνομαι και εγώ , φαίνονται μάλιστα τα χέρια μου και το κινητό μου τηλέφωνο.
 
Θέλω να σας πληροφορήσω ότι έχω κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, αρχικά του αειμνήστου Κώστα Σκεύη, που συναγωνιστήκαμε στις εκλογές του 2010 και στη συνέχεια τους τέως Δημάρχου Ντουμάζιου Μηνά. 
Αλλά και στην άλλη κατηγορουμένη τέως ταμία Φωτεινή Παπαδοπούλου, την οποία συνάντησα, ύστερα από εφτά χρόνια περίπου, κατά την διάρκεια του πλου, της δήλωσα να με θεωρεί και αυτή ως μάρτυρα υπεράσπισης.

Μπορώ ανά πάσα στιγμή να δώσω αναλυτικά εξηγήσεις κάτω από διαφορετικά φυσικά συνθήκες και όχι μέσω απλού σχολίου σε ένα δημοσιογραφικό σάιτ για τις απόψεις μου για το φερόμενο ταμειακό έλλειμμα στη διαχείριση του Δήμου Φιλιατών.

Συνοπτικά σας επισυνάπτω την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών , που μειοψήφησε η παράταξη της οποίας ήμουν επικεφαλής, αν και εγώ απουσίαζα σε εκείνη την συνεδρίαση, για την οποία είχα ζητήσει αναβολή, λόγω υποχρεωτικής μαρτυρίας, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, κείμενο το οποίο διαμόρφωσα και απέστειλα στους συμβούλους και το οποίο διατυπώθηκε στην απόφαση και που αποτελεί ακόμα και σήμερα την βάση για την εξέταση της επίδικης οικονομικής διαχείρισης.

Φιλικά , 
Μεσολόγγι 11-3-2018 , 
Δάλλας Γεώργιος.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%924%CE%A9%CE%A1%CE%A9%CE%97%CE%A6-82%CE%97
Σ.Σ. Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας: Στην φωτογραφία που συνόδευε την ανταπάντηση του κ. Μίντζα προς την Δημοτική Αρχή Φιλιατών και την οποία η δημοσιογραφική μας ομάδα κατάφερε και εξασφάλισε, κόψαμε τον κ. Δάλλα διότι δεν τον αναγνωρίσαμε και θεωρήσαμε πως είναι συγγενικό πρόσωπο του κ. Ντουμάζιου και όχι πολιτικό.
Επίσης κ. Δάλλα, αφαιρέσαμε από το σχόλιό σας, το όνομα που κατά εσάς, μας παρέδωσε την φωτογραφία για λόγους δημοσιογραφικού απορρήτου και δεοντολογίας.

Σχόλιο του πρώην υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών κ. Γεώργιου Δάλλα για το ταμειακό έλλειμμα στον Δήμο Σχόλιο του πρώην υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών κ. Γεώργιου Δάλλα για το ταμειακό έλλειμμα στον Δήμο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.