Με εθελοντική εργασία, συνεχίζεται η “αναγέννηση” των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς



Με εθελοντική εργασία κυρίως ερετών και δημοτικών υπαλλήλων, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αναγέννηση των κατασκηνώσεων της Παραμυθιάς, 4 χρόνια μετά την παραχώρηση των εγκαταστάσεων από το υπουργείο Παιδείας και για 20 χρόνια.

Σειρά είχε το “ανοιχτό” κτίριο εκδηλώσεων των κατασκηνώσεων, στο οποίο οι εθελοντές, αντικαθιστούν την στέγη, θα σοβατίσουν και θα το εξωραΐσουν, με σκοπό να γίνει λειτουργικό και προς χρήση.

Είχε προηγηθεί η επισκευή και παράδοση προς χρήση του βορειότερου κτηρίου των εγκαταστάσεων καθώς και η περίφραξη του χώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr οι κατασκηνώσεις θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά μετα από δεκαετίες, για την διαμονή των πιλότων που θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροπτεριστών που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιά τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζουμε πως απόφαση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, με ημερομηνία ΑΔΑ, 9/5/14 και μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, οι κατασκηνώσεις παραχωρήθηκαν στον δήμο για τα επόμενα 20 χρόνια με σκοπό να φιλοξενούνται δωρεάν μαθητές/τριες της περιοχής. 
Διαβάστε από εδώ την σχετική απόφαση


 
Με εθελοντική εργασία, συνεχίζεται η “αναγέννηση” των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς Με εθελοντική εργασία, συνεχίζεται η “αναγέννηση” των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.