Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μαθητών

Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μαθητών


Με δύο μέτρα και δύο σταθμά, πορεύεται η διορισμένη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κάνοντας πολιτική σπέκουλα, μη διστάζοντας μάλιστα να χρησιμοποιήσουν μαθητές δημοτικού και λυκείου.

Στις 29 Ιανουαρίου 2020, είχαμε δημοσιεύσει (Δείτε ΕΔΩ), μετά από καταγγελία γονέων, τον "αποκλεισμό" μαθητών του 2ου λυκείου Ηγουμενίτσας, από ευρωπαϊκό διαγωνισμό, λόγω χρημάτων, αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση (περίπου 400€), για τη μετάβαση των μαθητών στην Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε  η 2η φάση του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στη 18η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2020 – σχ. έτος 2019-2020».

Στην προσπάθεια του διευθυντή του 2ου λυκείου, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των τριών μαθητών και της καθηγήτριάς τους στον διαγωνισμό, στις 16 Ιανουαρίου 2020, απέστειλε αίτημα χρηματοδότησης, στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Χωρίς να λάβει ποτέ απάντηση.


Σήμερα, 10 Μαρτίου 2020, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης συνολικού ύψους 1.000,00 € για την Κάλυψη δαπάνης προβολής / χορηγίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας για μετάβαση της ομάδας F1 in Schools Ελλάδος στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχουν στον διαγωνισμό τεχνολογίας F1 in Schools Ελλάδος.


Θα αναρωτιέστε γιατί αυτή η διαφοροποίηση από τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο και "επικίνδυνη".

Απλά, ο διευθυντής του 2ου λυκείου Ηγουμενίτσας, είναι γνωστό ότι ανήκει στο πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο διευθυντής του 1ου δημοτικού Ηγουμενίτσας, είναι επίσης γνωστό ότι ανήκει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

"Καταδικάζουν" στην αμάθεια μαθητές, "τιμωρώντας" τους, μόνο και μόνο για την πολιτική ταυτότητα του διευθυντή τους, λειτουργώντας ως τα χρήματα του Ελληνικού δημοσίου στο οποίο ανήκει η μετοχή της ΟΛΗΓ Α.Ε., να είναι δικά τους και τα χρησιμοποιούν κατά το δοκούν...

Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μαθητών Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μαθητών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.