Πρόταση ανάπλασης του Πάρκου Αναψυχής στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας

Πρόταση ανάπλασης του Πάρκου Αναψυχής στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας



Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικος Σύλλογος Πέρδικας, μέσω της προέδρου του, πραγματοποίησε Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη. 
Παρόντες ακόμη ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και εμπορίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση καθώς και ο Παππάς Ηλίας εκπρόσωπος του Φόρουμ Πέρδικα 2030. 
Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η πρόταση ανάπλασης του Πάρκου Αναψυχής στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας και η παραποτάμια περιοχή μέχρι το καραβοστάσι. 
Μεταξύ άλλων αποδόθηκε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το έργο όπως έχουμε διατυπώσει σε προηγούμενο χρόνο αλλά και χάρτης με χάραξη της διαδρομής στην περιοχή. 
Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε το θαυμασμό για την περιοχή μας και είδε θετικά την πρόταση και ζήτησε αμέσως από τις αρμόδιες υπηρεσίες την διερεύνηση πιθανής ένταξης του έργου σε κάποιο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.
Πρόταση ανάπλασης του Πάρκου Αναψυχής στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας Πρόταση ανάπλασης του Πάρκου Αναψυχής στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.