Παραλήφθηκαν από την ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, 4 νέα ημιφορτηγά 4x4

Παραλήφθηκαν από την ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, 4 νέα ημιφορτηγά 4x4


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε στην παραλαβή τεσσάρων (4) ημιφορτηγών 4χ4, στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών» του Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 1.252.896,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η παραλαβή των νέων οχημάτων αποτελεί μέρος της συνολικής προμήθειας ενεργειακώς αποδοτικότερων οχημάτων, με τα οποία θα εξοπλιστεί η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας. Οι βελτιωμένες προδιαγραφές των νέων οχημάτων θα οδηγήσουν σε μείωση στην κατανάλωση καυσίμων, στο λειτουργικό κόστος, αλλά και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Η παραλαβή των νέων οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Η. ευθυγραμμίζεται με τον δεσμευτικό στόχο που έχουμε θέσει ως δημοτική επιχείρηση, για την υιοθέτηση περιβαλλοντικών κριτηρίων σε κάθε τομέα, αγαθών ή υπηρεσιών.

Αποβλέποντας σε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον οικονομία και συνεκτιμώντας το κόστος κύκλου ζωής και της σχέσης ποιότητας-τιμής, ενεργοποιούμε πράσινες πολιτικές εξοικονόμησης πόρων και κάνουμε πράξη την καθαρή κινητικότητα».

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.