Ο Παναγιώτης Νταής για το "χτίσιμο" του κτηρίου της Κοινότητας Πέρδικας

Ο Παναγιώτης Νταής για το "χτίσιμο" του κτηρίου της Κοινότητας Πέρδικας


Το πρόσφατο περιστατικό στην Πέρδικα, όπου νεαροί πήραν … την πρωτοβουλία να αποκλείσουν την πρόσβαση στο Δημοτικό (τέως Κοινοτικό) κτήριο, τοποθετώντας τις πέτρες που έχουν αποξηλωθεί προσωρινά από την κεντρική πλατεία, λόγω του έργου της ύδρευσης, στην πόρτα του κτηρίου, προφανώς και αποτελεί αρνητική εξέλιξη. Μπορεί να έγινε ως ένα είδος διαμαρτυρίας (αλήθεια έναντι ποιου;) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, γιατί εκτός των άλλων ελλοχεύει και ο κίνδυνος ατυχημάτων, τραυματισμών κ.τ.λ.
Πρέπει όμως το ζήτημα να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα τώρα πριν το φαινόμενο λάβει άλλες διατάσεις. Ας λάβουμε υπόψη ότι στην Ηγουμενίτσα κάπως έτσι «χαλαρά» και με διάθεση αστεϊσμού ξεκίνησε μια ιστορία, η οποία οδήγησε στους συνεχόμενους βανδαλισμούς δημοσίων κτηρίων και εγκαταστάσεων και κατέληξε με συλλήψεις ανηλίκων και με αναστάτωση στις οικογένειες αυτών, αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.
Για το λόγο αυτό, οι κάτοικοι, η Δημοτική Κοινότητα, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι πολιτιστικοί φορείς της Πέρδικας, πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα πριν υπάρξει συνέχεια και κλιμάκωση.

Παναγιώτης Νταής
Υπ. Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ο Παναγιώτης Νταής για το "χτίσιμο" του κτηρίου της Κοινότητας Πέρδικας Ο Παναγιώτης Νταής για το "χτίσιμο" του κτηρίου της Κοινότητας Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.