Φρέντι Μπελέρης: Απορρίφθηκε άλλο ένα αίτημα αποφυλάκισης του

Φρέντι Μπελέρης: Απορρίφθηκε άλλο ένα αίτημα αποφυλάκισης του
|


Το επόμενο στάδιο είναι η τελική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία μπορεί να συμβεί και σε έναν χρόνο από σήμερα

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας δεν έκανε δεκτό το νέο αίτημα αποφυλάκισης του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελιδα himara.gr, οι δικαστές αποφάσισαν την παραμονή του Φρέντι Μπελέρη σε καθεστώς προφυλάκισης, όπως συνέβη και στις προηγούμενες εφέσεις που έκανε. Η εξέταση του φακέλου ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι και πραγματοποιήθηκε σε ειδική αίθουσα διαβουλεύσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Χειμάρρας παραμένει υπό κράτηση συνολικά 75 ημέρες.

Σύμφωνα με το himara.gr, το επόμενο στάδιο είναι η τελική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία μπορεί να συμβεί και σε έναν χρόνο από σήμερα.


Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.