Άδοξο τέλος για σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα λόγω… μαχαιριού!

Άδοξο τέλος για σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα λόγω… μαχαιριού!


Πρόωρο και άδοξο τέλος είχε εκδρομή μαθητών Γυμνασίου του Βόλου στα Ιωάννινα. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι την στιγμή που καθαρίστρια στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι μαθητές, ανακάλυψε στο κομοδίνο δωματίου, ένα μαχαίρι!

Το παρέδωσε στους υπεύθυνους της μονάδας οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τους καθηγητές.

Δεύτερη μέρα της τριήμερης και εκείνοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην εκδρομή και να επιστρέψουν στον Βόλο.

Εκεί και σε δεύτερο χρόνο πλέον το μυστήριο του μαχαιριού λύθηκε.

Οι καθηγητές ενημέρωσαν τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για το περιστατικό και κινήθηκαν οι διαδικασίες. Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης, κάλεσε τους γονείς του μαθητή, τη διευθύντρια του γυμνασίου και σχολική σύμβουλο, αλλά και τον ίδιο τον μαθητή στο γραφείο του, όπου το… μυστήριο για το μαχαίρι που κατέστρεψε τη σχολική εκδρομή λύθηκε.

Ο μαθητής όπως είπε, είχε πάρει τον σάκο του πατέρα του για να πάει εκδρομή και δεν αντιλήφθηκαν ότι μέσα υπήρχε το μαχαίρι, που δεν ανήκε στον ανήλικο αλλά στον μπαμπά του. Ο πατέρας του μαθητή κάνει πεζοπορίες στο Πήλιο και ο εξοπλισμός που βάζει στον σάκο περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο μαχαίρι, που βρέθηκε στο κομοδίνο στο δωμάτιο όπου είχε καταλύσει ο μαθητής.

Το μυστήριο λύθηκε αλλά η εκδρομή είχε λάβει ήδη άδοξο τέλος…

Πηγή epiruspost.gr
Άδοξο τέλος για σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα λόγω… μαχαιριού! Άδοξο τέλος για σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα λόγω… μαχαιριού! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.