Αριστερή Παρέμβαση: Δημόσια κάλυψη των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου και των περιφερειακών επιτροπών

Αριστερή Παρέμβαση: Δημόσια κάλυψη των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου
και των περιφερειακών επιτροπών

Στηρίζουμε απόλυτα το αίτημα των τριών - προς το παρόν - Γιαννιώτικων διαδικτυακών μέσων (www.epiruspost.gr, typos-i.gr, www.pbnews.gr), προς την Περιφέρεια Ηπείρου, για τη δημόσια προβολή των συνεδριάσεων, τόσο του περιφερειακού συμβουλίου, όσο και των σημαντικότερων περιφερειακών επιτροπών.

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο Αγωνιστικό Μέτωπο έχει ζητήσει πολλές φορές τη δημόσια, διαδικτυακή κάλυψη της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας.

Μάλιστα, τους έχουμε ζητήσει - κι απάντηση δεν πήραμε ποτέ - να μην απαιτεί η κάλυψη την φυσική παρουσία των δημοσιογράφων, σε μια έτσι κι αλλιώς χρονοβόρα διαδικασία με πάρα πολλές χαμένες εργατοώρες στην μεσημεριανή ζώνη.

Είναι αλήθεια ότι μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας προβαλλόταν εξ’ αποστάσεως οι συνεδριάσεις του ΠΕ.ΣΥ. και κάποια αποσπάσματα της Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπως και το γεγονός ότι ο Δήμος Ιωαννιτών προβάλλει δημόσια τις συνεδριάσεις του.

Επιπρόσθετα, καταδικάζουμε, είμαστε σε ανοιχτή σύγκρουση και βγάζουμε στο φως κάθε προσπάθεια στοχοποίησης, ελέγχου και λογοκρισίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και των εργαζομένων.

Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο Αγωνιστικό Μέτωπο


Αριστερή Παρέμβαση: Δημόσια κάλυψη των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου και των περιφερειακών επιτροπών Αριστερή Παρέμβαση: Δημόσια κάλυψη των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου και των περιφερειακών επιτροπών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.